Toni Pont queda quart en la primera prova per a reeditar la Copa d’Espanya d’ultrafons

El ciclista valencià Toni Pont ha tingut una notable actuació en la prova inaugural de la copa d’Espanya de Ciclisme d»Ultrafons, la Trackman Cycling Andalucia, Circuit de 12 hores, celebrada al llarg del dissabte 12 de maig en Tabernas (Almeria), en la qual els ciclistes van rodar des de les 8.30 fins a les 20.30 amb fortes ratxes de vent i una elevada temperatura que va arribar a marcar els 30°.

Amb més de 250 participants i 6 nacionalitats diferents, la prova va consolidant-se en la que és ja la seua cinquena edició. Toni va aconseguir entrar en quart lloc de la general i tercer espanyol. La prova l’ha guanyada el búlgar Andón Stanimirov, guanyador per segon any consecutiu. Aquesta classificació deixa al corredor d’Albaida resident a Gandia amb moltes opcions de cara a la classificació final, mancant dues duríssimes proves que completen la competició: el Desafiament Titànic on els ciclistes hauran de recórrer 290 quilòmetres de contrarellotge pel Maestrat amb un desnivell de 5.600 metres, i les 24h Cyclocircuit del circuit Ricardo Tormo de Xest, que se celebraran l’últim cap de setmana de juny. La copa d’Espanya fins avui només s’ha disputat en dues edicions, 2016 i 2017, i Toni Pont ha aconseguit la victòria els dos anys.
El segon classificat de la prova va ser el càntabre Jairo García i el tercer el basc Guillermo Prieto. El segon valencià de la prova, Antonio Descalzo, va ser el 14 de la general.

Et Pot Interessar