21.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Tigres de Gandia s’adjudica el derbi gandià de beisbol

Aquest passat diumenge 23 abril es va jugar el segon i últim “derbi” de la temporada entre els dos equips de Gandia, ja que l’equip de beisbol Spiaggia no disputarà la lliga de 1a Divisió Nacional.

L’equip de beisbol Tigres de Gandia es va enfrontar a l’Spiaggia en un partit singular, ja que els dos equips de Gandia van haver de desplaçar-se fins a la capital del Túria per a poder enfrontar-se com va ocórrer en la primera volta, ja que en el camp de beisbol de Gandia, encara no es poden disputar partits d’aquesta categoria.

El partit va donar principi a les 15.00 hores i va finalitzar (per temps) a les 18.00 hores sense arribar a tancar els 9 “innings”, i a conseqüència d’això, només es van completar les 6 primeres entrades.

I el motiu no va ser altre que la lentitud que va haver-hi al llarg del joc, els riures, les bromes i la bona companyonia que es va viure en aquesta última jornada del Campionat Autonòmic entre els dos equips de Gandia.

El partit va començar amb taules a 2 en la primera entrada, i a partir de la segona, Tigres de Gandia va, a poc a poc,  augmentar les diferències.

Cal destacar al jove Pitcher Kevin Rodríguez i al debutant Alberto Ferrer que van jugar a molt bon nivell a dalt del monticle, sense desmeréixer al sempre fantàstic obridor Christhoper Báez.

Destacar també a tot l’equip en atac i en defensa on només es va cometre 1 error.

El resultat del partit va ser SPIAGGIA 4 – TIGRES DE GANDIA 12.

ENTRADES:                  1 2 3 4 5 6 7 8 9    T
TIGRES DE GANDIA:    2 3 0 4 2 1 X X X  12
SPIAGGIA:                     2 0 1 1 0 0 X X X    4

Articles relacionats