20.7 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

Tiber.es Local Shopping Gandia

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i el regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez, junt amb el president de la Cooperativa de Comerciants del Centre Històric (en representació de les sis associacions comercials de Gandia), Pedro Izquierdo, van presentar dimarts passat a Foment AIC: “tiber.es, Local Shopping Gandia”, el primer Market Place de Gandia, finançat al 100 % per l’Ajuntament creat i gestionat per les sis associacions comercials de la ciutat, gràcies a un conveni de col·laboració entre el consistori i FAES.

Local Shopping Gandia 1
Tiber.es és un centre comercial virtual on s’ofereixen els productes i els serveis dels establiments de Gandia que s’hi adherisquen. Una fórmula local per a un àmbit d’actuació, de moment, estatal que a més possibilitarà els usuaris de Gandia, la Safor i les comarques veïnes combinar les dues fórmules (física i on line), ja que els comerços han de tindre obligatòriament establiments físics oberts a la ciutat…

L’acte, obert a la ciutadania, estava enfocat directament al sector comercial, ja que la seua implicació és fonamental per a l’èxit del Market Place.

Van estar presents també el vicealcalde, Josep Alandete, i altres membres corporatius en representació de tots els grups municipals. Així, com el president i el vicepresident de FAESJuan Plablo Tur i Ramon Soler, respectivament.

Articles relacionats