13 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Teatre solidari amb l’obra “El malalt imaginari” organitzada per la Setmana Santa de Gandia

La Setmana Santa de Gandia celebra este dissabte en el Teatre Serrà la XI edició del Teatre Solidari que anualment duen a terme per a recaptar fons per a la seua acció social.

Enguany l’obra triada és “El malalt imaginari” de Molière i que serà interpretada per l’Escola de Teatre Serrano.

Tindrà lloc este dissabte 11 de novembre a les 20:30 h i en la qual s’espera una gran participació de confrares i públic en general.

Des de la Setmana Santa de Gandia s’habilitarà este mateix dissabte des de les 19 hores un espai per a la venda d’entrades en la taquilla del Teatre Serrano.

Setmana Santa de Gandia Teatre Solidari el malalt imaginari
Setmana Santa de Gandia, Teatre Solidari, el malalt imaginari

També es poden comprar les entrades a les Germandats, a Patty Moda Infantil (c/ San PascuaI, 22), a Floristeria Eloisse. (c/ Magistrat Català, 23) per correu electrònic accionsocial@semanasantagandia.es o enviant un missatge de WhatsApp al 640 21 43 67

ARGUMENT

Argània es creu molt malalt i no pot viure sense estar envoltat de metges. Per a aconseguir tindre un en la seua família que li faça estalviar la ingent quantitat de diners que destina a les seues cures, medicaments i potingues, no dubta a concertar un matrimoni de conveniència entre la seua filla Angélica amb el fill del doctor Diafoirus. Però Angélica ha conegut al jove Cleanto, s’ha enamorat perdudament d’ell i no està disposada a casar-se amb Tomás Diafoirus.

Entretant, Belinda, la seua segona esposa només es mou per interés i es comporta com una harpia… Toñita, la seua fidel criada, descarada, impertinent, embolicadora i trapella, farà el necessari per a ajudar a la seua jove senyora i salvar al senyor Argània dels metges que li sagnen i de la hipocresia de la seua esposa. Amb la complicitat de la germana d’Argània, Beralda, maquinaran una cerimònia hilarant i esperpèntica que transformarà al malalt en doctor.

Articles relacionats