21.1 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

S’intensifica la vigilància als camps de Tavernes 

– Tavernes reforça la vigilància en els camps per a evitar furts en l’època de recollida

– La Policia Local de Tavernes de la Valldigna ha augmentat el control diari i la presència de nit com a mesura dissuasiva

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha reforçat la vigilància en els camps del terme municipal per a evitar furts en els horts durant la campanya de cítrics. La Policia Local i els guardes rurals, amb la col·laboració i coordinació també de la Guàrdia Civil, han intensificat el control al voltant de les zones agràries amb accions de prevenció les 24 hores del dia.

La Policia Local de Tavernes de la Valldigna ha augmentat el control diari i la presència especialment a la nit i en els camins rurals com a mesura dissuasiva. Les regidories de Seguretat Ciutadana i d’Agricultura estan en contacte amb els llauradors i llauradores per a estar coordinants davant qualsevol incidència que puga ocórrer.

Tavernes de la Valldigna vigilancia als camps

Els regidors d’estos dos departaments, Emilio Fonseca (Seguretat Ciutadana) i Zeus Grau (Agricultura), han destacat la necessitat d’incrementar esta vigilància per a dissuadir de possibles furts i tindre un control més exhaustiu dels camins rurals i de tots els vehicles que circulen pel terme municipal. A més, els regidors han afegit que les forces de seguretat no sols vigilen els camps, sinó també empreses citrícoles, especialment peladores.

Articles relacionats