17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

La Unió Artístico Musical Sant Francesc de Borja de Gandia celebra Santa Cecília Patrona de la Música

La Unió Artístico Musical Sant Francesc de Borja de Gandia ha preparat diversos actes per a commemorar a la Patrona de la Música, Santa Cecília, en els que participaran les seues diverses agrupacions musicals.

El divendres dia 10 de novembre a partir de les 23:55 h, el primer acte a realitzar és el Cant d’Albaes a les Muses de la Música 2023, qui són Aitana Pizarro Cantador (Musa de la Banda) i Michelle Larroy Bertó (Musa de la Música). El dia 11 de novembre a les 21:30 h, sopar en el local social on es farà la presentació de les muses, i el dia 12 concurs de paelles al Centre de Música de Gandia.

cartell concert Sta Cecilia

El diumenge dia 19 a partir de les 9:00 h hi haurà passacarrer des del Cercle Musical fins a la Col·legiata, on se celebrarà una missa oficiada pel senyor abat mitrat Ángel Saneugenio Puig. A les 12:00 hores l’Orquestra Jove i la UAM Sant Francesc de Borja, dirigides per Vicent Martí Ferrer junt amb la Banda Jove dirigida per Juan Miguel Terrazas Samper, oferiran un concert al Teatre Serrano on, com és tradició, es farà la presentació dels músics de nova incorporació que entren tant en la Banda Juvenil, com en l’Orquestra i en la Banda Simfònica. El programa d’aquest concert inclourà obres de compositors com Alfred Reed, Karl Jenkins i Edward Elgar entre altres.

Articles relacionats