13 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

El Teatre Serrano acull l’actuació solidària del monologista Manu Górriz

 

– El Teatre Serrano acollirà el pròxim diumenge 12 de novembre a partir de les 12.30 hores la XII Campanya Solidària Adrián Orchilles.

Campanya Solidaria Adrian Orchilles 1

Tal com han explicat en roda de premsa el president de la Junta de Districte de Beniopa, Jesús Naveiro i Núria Carbó, presidenta de l’associació organitzadora, la iniciativa consistirà en l’actuació del monologuista Manu Górriz i els beneficis aniran destinats a ajudar dos xiquets, Lucas i Hugo, que pateixen malalties rares.

Naveiro ha valorat la solidaritat i la implicació que sempre demostra Beniopa. “Beniopa té identitat pròpia i sap fer front a les adversitats. És un poble participatiu i que sempre aporta a les causes solidàries”.

Per la seua banda, Carbó ha detallat que “tots els diners que recaptem de les empreses col·laboradores i les entrades els donarem a les famílies d’aquests dos nens perquè puguen millorar la seua qualitat de vida i avançar en la investigació de les seues malalties”.

Les entrades es poden adquirir trucant als telèfons 653610804 (Juan) o al 685148559 (Núria) o a la mateixa taquilla el dia de l’actuació. També hi haurà fila 0 per a aquelles persones que no hi puguen assistir, però vulguen col·laborar amb la iniciativa.

Articles relacionats