13 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

El Club Voleibol Gandia estrena directiva amb José Perea al capdavant

El Club Voleibol Gandia ha donat a conéixer la composició de la seua Junta Directiva que presenta nombroses novetats respecte a l’últim mandat, encara que manté un nodrit grup de directius de l’anterior gestora.

José Perea, històric jugador i entrenador de l’entitat, és el nou president en substitució de Jairo Álvarez-Vijande, que es manté en la directiva. Des del club es destaca la mescla entre “l’experiència de persones que fa moltes temporades que estan en l’entitat i la il·lusió i noves idees que aportaran els nouvinguts”.

D’esta manera, la nova junta, que pretén mantindre el creixement del club i els resultats esportius obtinguts en les últimes temporades, queda confirmada de la següent manera: José Perea (president), David Martí (vicepresident), Mariana Pascual (secretari), Oliver Jiménez (tresorer), Lourdes Martínez i Mario Azara (inscripcions i equipament), Óscar Escura (esdeveniments), Román Juan (patrocinis), Natalia Carusso (comunicació), Reina Fernández, Diego BelaunzaránJavier Bertó, Jairo AlvarezVijande.

El CV Gandia és un club pioner en la igualtat en l’esport i passa per ser una de les entitats amb més presència femenina de la ciutat. En els últims anys, el creixement de la secció masculina és notable i es pretén consolidar al primer equip en una categoria nacional.

Articles relacionats