14.8 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

Demolab: la botiga del futur obri les seues portes

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat per la regidora d’Economia, Empresa i Ocupació, Elena Moncho i la coordinadora de Desenvolupament Local, Smart City i Projectes Europeus, Paula Fayos, han visitat aquest matí les instal·lacions de l’Urbalab on hui ha començat la primera edició de ‘Demolab: la botiga del futur’. A la jornada d’obertura també hi han participat el president de la cooperativa de Comerciants del Centre Històric, Pedro Izquierdo i el director del Centre Servef d’Ocupació de Gandia, Enrique Siscar, a més d’empresaris del sector comercial.

Es tracta d’un projecte finançat per la Conselleria d’Innovació, Comerç i Turisme de la Generalitat i l’Ajuntament de Gandia que se celebra des de hui fins divendres que ve i que té per objectiu donar a conéixer i les solucions tecnològiques i digitals destinades a millorar el comerç local.

Durant les tres jornades, els assistents podran gaudir d’un variat programa de trobades, ponències i tallers, que complementaran la fira demostradora de tecnologia. Les persones interessades poden consultar la programació a https://labinnovaciocomercial.com/demolab/

Entre les conferències previstes, destaca la participació de Marcos Álvarez, comerciant, economista i expert en Recursos Humans, així com les de Juan Antonio Camaño, escriptor i expert en vendes, i Susana Lluna, experta en estratègia digital.

Després de la visita, Prieto ha insistit que les tecnologies de la informació i la innovació són el futur del teixit econòmic en general i sobretot del comerç. “Els assistents podran conéixer 16 empreses que ofereixen les seues solucions per ajudar empreses i autònoms a implantar sistemes innovadors als negocis i implantar nous processos de venda i comercialització“.

Articles relacionats