19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Tavernes utilitza drons per fumigar contra els mosquits

S’han polvoritzat diferents zones humides de difícil accés del poble i la platja per a millorar els resultats en el control de plagues

– Esta fumigació complementa la polvorització ordinària que té lloc durant la resta de l’any i que amb l’arribada de la calor s’intensifica

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha començat la fumigació amb dron en diferents zones humides de difícil accés del poble i la platja, per a millorar amb este programa pilot de polvorització els resultats contra les plagues de mosquits i altres insectes.

Entre els punts on s’ha dut a terme la fumigació amb dron hi ha els voltants del riu Vaca, els ullals i les zones verdes humides de la platja. Esta fumigació complementa la polvorització ordinària que té lloc durant la resta de l’any a Tavernes i que s’intensifica en temporada estival.

La regidora de Serveis Públics, Noèlia Alberola, ha destacat que “polvoritzar amb dron facilita la fumigació i permet arribar a totes les zones de concentració de mosquits i insectes amb més rapidesa. La fumigació amb dron continuarà amb diferents passades la pròxima setmana i durant els mesos de juliol i agost”.

 

Articles relacionats