14.9 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

La prova d’Elx d’Escoles de Ciclisme proclamara als campions autonòmics

La ciutat alacantina recull el testimoni de Gandia que va organitzar aquesta prova l’any passat amb prop de 500 ciclistes. En aquesta ocasió no hi haurà cap xic en primera línia, ja que cap ha aconseguit classificar-se entre els tres primers de la challenge provincial.

Circuit

No obstant això en la segona línia hi ha diversos corredors com Dani Sánchez en promeses, Andreu Sansaloni en alevins i Marc Iborra en infantils. La resta de corredors es troben des de la tercera línia cap endarrere.

Quant a les xiques, com és habitual l’equip gandià tindrà a tres ciclistes en primera línia, Andrea Contero en principiants, Irene Flores en alevins i Carla Bañuls en infantils.

La gran final de la gimcana, amb els cinc millors corredors de la província en cada categoria, tindrà representació del Triasport-Gandia amb Marc Iborra en infantils i Dani Sánchez en promeses.

Aquesta cita que transcorrerà per l’avinguda Quiles del palmerar d’Elx és sens dubte la més esperada per tots els xiquets perquè des d’ací eixiran els guanyadors que portaran el mallot de la senyera fins que finalitze la temporada.

La carrera més interessant de la jornada serà la categoria d’infantil femení, on la gandiana Carla Bañuls intentara véncer a les de segon any i aconseguir la victòria que la distingiria amb el mallot amb els colors de la Comunitat Valenciana.

Articles relacionats