12.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Tavernes tornarà a ser seu del Campionat d’Espanya de rugbi 

  • La localitat vallera acollirà el 26 i 27 de març els partits del campionat sub-14, i el 18 i 19 de juny els duels del campionat sub-16, compartint seu amb Cullera

  • Entre les dos categories, seran 30 les seleccions autonòmiques que participaran en els pròxims campionats masculins i femenins

22.01.13 Tavernes. seu Campionat Espanya sub 14 i sub 16

Tavernes de la Valldigna serà, un any més, seu del Campionat d’Espanya de rugbi de les categories sub-14 i sub-16 els pròxims mesos de març i juny. Este esdeveniment esportiu reunirà als millors jugadors i jugadores de les diferents seleccions autonòmiques a les localitats de Tavernes i Cullera, que compartiran la seu del campionat tal i com ja va ocórrer el passat any en les categories sub-16 i sub-18.

La Federació Espanyola de Rugbi i la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana han decidit donar continuïtat a l’aposta de dur la competició a Tavernes, tenint en compte l’èxit aconseguit en la passada edició, les bones condicions del camp del Vergeret i la total col·laboració de l’Ajuntament, a través de la Regidoria d’Esports, i el Tavernes Rugby Club.

Així, la meitat dels partits del campionat estatal per autonomies es duran a terme en el Vergeret els dies 26 i 27 de març en la categoria sub-14, amb la participació de deu seleccions autonòmiques, mentre que els dies 18 i 19 de juny tindran lloc els partits de les deu seleccions autonòmiques masculines i les deu femenines participants de la categoria sub-16.

L’alcalde, Sergi González, ha remarcat que “acollir per segon any consecutiu una competició tan rellevant és molt important per a la població, perquè expandim el nom i els encants de Tavernes, fomentem un esport tan noble com el rugbi i mostrem que som un poble compromés amb l’esport i els valors que representa”.

Per la seua part, la regidora d’Esports, Lara Romero, ha volgut destacar que “el treball i l’èxit dels passats campionats han sigut clau per a tornar a celebrar a Tavernes esta cita. Treballem ja amb les federacions i el Tavernes RC per a planificar una ruta conjunta que emmarque les necessitats per a dur endavant este esdeveniment esportiu tan il·lusionant”.

Articles relacionats