15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Tavernes tornara a reivindicar la igualtat corregent contra la violència de gènere

– Tavernes organitza la III Cursa per la Igualtat

– La Regidoria d’Igualtat i el Club d’Atletisme la Valldigna impulsen una nova edició d’aquesta cursa reivindicativa que tindrà lloc el diumenge 28 de novembre

– Les inscripcions es poden fer al següent enllaç: http://ow.ly/Rm6g30rXEb9

Cursa per la IgualtatTavernes de la Valldigna celebrarà el pròxim diumenge 28 de novembre la tercera edició de la Cursa per la Igualtat, impulsada per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament i el Club d’Atletisme la Valldigna. Després de l’aturada per la pandèmia, la ciutadania de Tavernes tornarà a córrer contra les violències de gènere i en favor de la igualtat.

La cursa compta amb la col·laboració del departament d’Esports, a més, durant el matí s’instal·larà un Punt Violeta de conscienciació a càrrec de l’Associació Alanna i la jornada estarà amenitzada per la Vall-tu-.

El recorregut de la III Cursa per la Igualtat serà de 8 quilòmetres pels carrers del poble de Tavernes, amb eixida i arribada a la plaça del Poliesportiu. Les inscripcions es poden fer al següent enllaç: http://ow.ly/Rm6g30rXEb9

El disseny del cartell, basat en les germanes Mirabal, ha estat confeccionat dins del projecte artístic que desenvolupen dones víctimes de violència de gènere juntament amb l’artista Toni Espinar.

La regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, ha assenyalat que “a través d’aquesta cursa reivindiquem la lluita i condemna del poble de Tavernes contra les violències de gènere”.

Articles relacionats