«Tavernes Solidària» quan l’important és ajudar

El 13 de juliol se celebra «Tavernes Solidària», una iniciativa que va començar fa tres anys, i que està consolidant-se com la finestra on tota la Societat Vallera, pot conéixer la tasca tan important del nostre teixit Associatiu. Enguany a més de la III Trobada Solidària i el II MAJORFEST, serà la recepció a tots els xiquets i xiquetes Sahrauís, que gràcies al programa, «Vacances en Pau» passen l’estiu a Terres Valencianes.

Hi haurà tallers i jocs, activitats i moltes rialles. Però sobretot, «es posarà el focus sobre la conscienciació», ha dit la regidora Noe Alberola, i continuà «ens paguen i molt, els seus somriures, però ens hem de preguntar, què hi ha rere les seues mirades? No perdem de vista què són refugiats, habitant en una terra prestada, on la sorra els acompanya dia a dia, on els seus pares ja van nàixer baix l’estatus de refugiats. Ací conviuen, riuen, es diverteixen i s’allunen durant unes setmanes de la seua
realitat. Vacances en Pau, és un parèntesi, ens devíem calçar les seues sabates per aconseguir que puguen gaudir d’una terra lliure i en pau». I finalitza «Tavernes Solidària, fomenta, el voluntariat, l’associacionisme i dona l’oportunitat de col·laborar per a canviar allò que ens mou, el que fa que bateguen els nostres cors». 

Després de la III Trobada Solidària, hi ha sopar a bon preu i a benefici de ACAPS la Safor, i en acabar, la música d’ACUSTIC EXPERIENCE, ens traslladarà a l’època dels 60, 70 i 80, en el II MAJOR FEST.

Des de la Regidoria de Serveis Socials i Cooperació, s’ha preparat una jornada on menuts i grans podran gaudir i conscienciar-se, informar-se de la gran tasca que realitzen les nostres Associacions i ONG’s. També els nostres majors estaran presents al MajorFest. La regidora ha animat a la participació i com no agrair la col·laboració de totes i tots els participants, ja que ells, fan que tot siga possible.

Et Pot Interessar