La ciclista gandiana Alejandra Puente s’ha proclamat doble campiona d’Espanya infantil

La ciclista gandiana Alejandra Puente s’ha proclamat doble campiona d’Espanya infantil després de véncer tant en individual com per equips en el circuit valencià de Ricardo Tormo de Xest.

Una carrera totalment dominada per l’equip valencià compost per Alejandra, Lluna Hervás i Marilia Sanchís que van controlar en tot moment als seus rivals arribant-se a l’esprint final amb un clar avantatge de la gandiana sobre la resta de participants.

Puente que venia de guanyar l’autonòmic en Moncofa no va defraudar i va obtindre per a la Comunitat Valenciana la doble corona en un esport tan dur com el ciclisme.

La gandiana apuntava a aquest mitjà, «el gran treball que han fet les meues companyes per a arribar fins ací i que estic contentíssima pel meu major èxit fins a aquests moments. Hem preparat durant els últims mesos aquest campionat i al final ens ha eixit de meravella».

Sense cap dubte la curta trajectòria del conjunt gandià Triasport, que amb tan sols tres temporades, ha sigut molt fructífera, ja que han aconseguit no solament aquests nacionals de Puente, sinó l’any passat el subcampionat de la mateixa categoria d’Iván Gomar.

Et Pot Interessar