Tavernes seu del Campionat d’Espanya de rugbi sub-16 i sub-18

– La localitat vallera acollirà l’1 i 2 de maig els partits d’un dels grups i les finals d’ambdós categories

– Un total de sis seleccions autonòmiques participaran en aquest esdeveniment que reunirà a les grans promeses del rugbi estatal en Tavernes i Cullera

Tavernes de la Valldigna serà seu del Campionat d’Espanya de rugbi de les categories sub-16 i sub-18 el pròxim 1 i 2 de maig, un esdeveniment que reunirà als millors jugadors nacionals i en què participaran sis seleccions autonòmiques. El municipi valler compartirà la seu del campionat estatal amb la localitat de Cullera.

La Federació Espanyola de Rugbi i la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana, organitzadores del campionat, han apostat fort perquè Tavernes siga una de les seus i que la població puga gaudir de les grans promeses d’aquest esport.

Així, el camp del Vergeret acollirà els partits del grup 1 el dissabte (Andalusia, Aragó i les Illes Balears) i també les dos finals de la competició el diumenge, mentre que Cullera albergarà els partits del grup 2 (Castella i Lleó, Navarra i la Comunitat Valenciana).

Durant aquestes setmanes, s’està fent un manteniment especial al camp de rugbi del Vergeret perquè es disputen els partits en les millors condicions possibles i, a més, es col·locaran protectors nous als pals de les zones d’assaig.

L’esdeveniment complirà amb la normativa sanitària que regula les competicions professionals a nivell estatal, amb proves d’antígens per als jugadors, cos tècnic i àrbitres, controls a l’entrada i l’eixida i aforament de públic limitat.

L’alcalde, Sergi González, ha remarcat “la importància d’acollir un campionat d’aquesta magnitud, perquè expandim el nom de Tavernes a nivell estatal i fomentem el rugbi i l’esport en el nostre municipi. Al camp del Vergeret veurem a jugadors que en els anys vinents seran les estreles del XV del Lleó”.

La regidora d’Esports, Lara Romero, ha volgut agrair “la col·laboració i el treball que estan fent els membres del Tavernes Rugby Club per tal que tot estiga enllestit i el campionat siga un èxit. A poc a poc les competicions van tornant, i a Tavernes podrem gaudir d’una gran cita”.

Et Pot Interessar