24.2 C
Gandia
Dimarts, 4 octubre, 2022

Gandia incorpora un nou sistema de retransmissió dels plenaris

L’Ajuntament de Gandia compta des de hui amb un nou sistema de retransmissió dels plenaris municipals. Un sistema que passa a substituir el dispositiu utilitzat fins a la data i que incorpora nombroses millores destinades a apropar a la ciutadania en general el que esdevé durant els plenaris municipals o els actes que se celebren a la sala de plenaris.

El dispositiu compta amb tres càmeres, una primera que projecta un pla fix tal com venia succeint fins ara, i dues mòbils encarregades de recollir les declaracions i intervencions dels membres del plenari.

La resolució de la imatge també millora, ja que es passa d’una projecció de 720p fins als 4 K de l’actual sistema a més d’incloure nova retolació durant les intervencions dels regidors i millores en el sistema de so.

El regidor delegat de Govern Interior, Jose Manuel Prieto ha destacat que amb aquesta actuació “ens adaptem a les necessitats de la ciutadania. La pandèmia segueix impedint que celebrem els plenaris tal com ho havíem fet, és a dir, amb afluència lliure de públic, i per això hem instal·lat aquest sistema. L’administració pública ha de ser propera a la ciutadania i poder seguir el que esdevé en els plenaris municipals d’una manera còmoda i amb qualitat és un dels factors“.

Articles relacionats