18.6 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Gandia incorpora un nou sistema de retransmissió dels plenaris

L’Ajuntament de Gandia compta des de hui amb un nou sistema de retransmissió dels plenaris municipals. Un sistema que passa a substituir el dispositiu utilitzat fins a la data i que incorpora nombroses millores destinades a apropar a la ciutadania en general el que esdevé durant els plenaris municipals o els actes que se celebren a la sala de plenaris.

El dispositiu compta amb tres càmeres, una primera que projecta un pla fix tal com venia succeint fins ara, i dues mòbils encarregades de recollir les declaracions i intervencions dels membres del plenari.

La resolució de la imatge també millora, ja que es passa d’una projecció de 720p fins als 4 K de l’actual sistema a més d’incloure nova retolació durant les intervencions dels regidors i millores en el sistema de so.

El regidor delegat de Govern Interior, Jose Manuel Prieto ha destacat que amb aquesta actuació “ens adaptem a les necessitats de la ciutadania. La pandèmia segueix impedint que celebrem els plenaris tal com ho havíem fet, és a dir, amb afluència lliure de públic, i per això hem instal·lat aquest sistema. L’administració pública ha de ser propera a la ciutadania i poder seguir el que esdevé en els plenaris municipals d’una manera còmoda i amb qualitat és un dels factors“.

Articles relacionats