24.9 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

Tavernes serà la seu del Campionat Autonòmic d’escalada en bloc del 2022

· La competició d’escalada en bloc, organitzada per la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana, es durà a terme el pròxim 2 i 3 d’abril

· La cita s’emmarcarà dins de les activitats commemoratives del 50é aniversari del Centre Excursionista de Tavernes

Tavernes de la Valldigna ha estat escollida com a seu del Campionat Autonòmic d’Escalada en Bloc del 2022, una competició que reunirà als millors escaladors i escaladores valencians d’aquesta modalitat de dificultat durant els dies 2 i 3 del pròxim mes d’abril en l’espai multiusos del municipi.

22.01.27 Campionat Autonòmic Escalada en Bloc

L’escalada en bloc és una modalitat d’escalada de dificultat que es practica en blocs de pedra o parets sense fer servir cordes ni ferramentes d’escalada, a excepció dels peus de gat per a assegurar l’adhesió a la roca i els matalassos per a evitar un colp en cas de caiguda.

Així, Tavernes ha sigut escollida com a seu per al pròxim Campionat Autonòmic d’Escalada en Bloc després de la reunió tècnica que van mantindre la setmana passada l’alcalde de Tavernes, Sergi González, la regidora d’Esports, Lara Romero, el tècnic d’Esports i el Centre Excursionista de Tavernes, amb el director tècnic de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV), Álvaro Alegre, i el vocal de la secció d’escalada de competició, Quique Sempere.

El Centre Excursionista valler ha sigut clau en la selecció de Tavernes com a seu on desenvolupar la competició, ja que la cita estarà programada dins de les activitats que es duran a terme per a celebrar del seu 50é aniversari.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha expressat que “ens ompli d’orgull acollir altra gran cita esportiva, i això demostra que som uns grans amfitrions i treballem bé perquè els esdeveniments siguen un èxit. L’escalada competitiva és una modalitat molt atractiva que a molts ens va meravellar en els passats Jocs Olímpics de Tòquio i que de segur cridarà l’atenció dels veïns i veïnes”.

La regidora d’Esports, Lara Romero, assenyala que “es tracta d’un esdeveniment molt important per a la nostra localitat i que la posiciona com a destí esportiu per a la pràctica de les diferents modalitats d’escalada. L’Ajuntament, i en especial el Centre Excursionista de Tavernes, hem treballat molt per a aconseguir que aquest campionat es desenvolupe al municipi”.

Articles relacionats