14.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

Finalitzades les obres de la CV-683 entre la Font d’en Carròs i Oliva

 

• La Diputació millora la seguretat d’un tram de la CV-683 entre la Font d’en Carròs i Oliva

• La carretera ja s’ha obert al trànsit després de sis mesos d’obres que han permés ampliar la seua superfície i millorar el traçat de les corbes i el sistema de drenatge, entre altres elements de seguretat

• El diputat de Carreteres, Rafa García, afirma que “l’actuació en aquest tram era inajornable” i indica que “l’objectiu és remodelar integralment aquesta carretera”

La Diputació de València ha finalitzat les obres de millora en la CV-683, que uneix dos municipis de la Safor, Beniarjó i Oliva, per la Font d’en Carròs. La intervenció en aquest tram ha suposat una inversió de poc més de 570.000 euros, amb la qual s’ha ampliat la superfície i millorat el traçat de les corbes, dotant-les d’un major ràdio.

Segons el diputat de Carreteres, Rafa García, “amb aquesta actuació s’ha millorat la seguretat en un tram d’especial perillositat i accidentalitat” i ha destacat “la implicació i col·laboració de l’Ajuntament de la Font d’en Carròs”.

Així mateix, Rafa García ha afirmat que “una vegada eliminada la zona de major perillositat, l’àrea de Carreteres té com a objectiu iniciar la redacció del projecte per a la remodelació integral d’aquesta via”.

4.000 vehicles diaris

Els treballs, que s’han dut a terme entre els punts quilomètrics 4,350 i 4,600 de la CV-683, es van iniciar fa sis mesos a causa dels importants problemes de seguretat per l’important trànsit de vehicles que suporta, que arriba als 4.000 vehicles diaris, especialment durant els mesos d’estiu.

Així mateix, el vial mostrava deficients característiques geomètriques, amb amples de plataforma insuficients i corbes amb un radi molt tancat.

Les obres suposen una millora del traçat en un tram que resultava especialment perillós, i que suposa la primera fase per al condicionament i millora de la totalitat del tram de la carretera.

La intervenció en aquest segment de la CV-683, amb un termini d’execució de sis mesos, ha tingut en compte la modificació de les corbes millorant el seu traçat i proporcionant-los un major ràdio, al mateix temps que s’ha ampliat la superfície del vial, dotant-lo de dos carrils de 3,25 metres i vorals d’1 metre.

Els treballs s’han completat amb millores en el sistema de drenatge i amb la senyalització, abalisament i col·locació de sistemes de contenció de vehicles.

Articles relacionats