9.5 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

Tavernes reclama a Costes una solució definitiva a la regressió litoral

El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, Josep Llàcer, i el regidor d’Hisenda, Perfecto Benavent, acompanyats per tècnics municipals, s’han reunit amb el cap de la Demarcació de Costes de València, Antonio Cejalvo, i tècnics del mateix organisme, per tal de tractar la problemàtica de la regressió de la platja de la Goleta i la renovació de l’autorització d’abocament per a dur a terme les obres del nou col·lector de la platja, entre altres assumptes.

Els representants de l’Ajuntament han traslladat una vegada més a la Demarcació de Costes la necessitat de trobar una solució definitiva a la regressió de la zona d’arena de la platja de la Goleta. Esta reunió aplega després de conèixer els plans de la Delegació del Govern d’invertir 780.000 euros en aportacions d’arena per a regenerar la platja, una actuació que es repeteix any rere any i que no pareix donar solució al minvament d’arena. La demarcació de Costes ha traslladat els detalls de l’actuació i ha reconegut la necessitat de trobar una solució definitiva.

Per altra banda, el consistori ha avançat en les gestions per a aconseguir la pròrroga de l’autorització d’abocaments per a les obres del col·lector de la platja. A este respecte, l’Ajuntament de Tavernes va formalitzar les actes d’ocupació dels terrenys fa uns dies, donant així un pas decisiu per a fer realitat esta infraestructura.

Articles relacionats