El programa EduCaixa estimula la creativitat dels escolars de Tavernes

L’Obra Social La Caixa, a través del seu programa EduCaixa, ha dut a Tavernes el projecte Creactivity, destinat a l’alumnat i professorat d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà, amb la finalitat de promoure el desenvolupament competencial dels més jóvens.

Este espai proposa als visitants una nova manera d’aprendre basada en l’experimentació i la creativitat, alineades amb les disciplines cientificotecnològiques i artístiques. Les activitats ofereixen un context innovador d’aprenentatge en què els participants hauran de dissenyar i desenvolupar solucions originals per a problemes senzills, utilitzant recursos quotidians i ferramentes tant de baixa com d’alta tecnologia.

La unitat mòbil està totalment adaptada per a persones amb mobilitat reduïda; per tant, queda assegurat tant el seu accés com la seua participació en les dinàmiques de joc.

L’aula Creactivity romandrà a Tavernes fins a l’11 de maig, al carrer Metge Paco Valiente, a l’altura del pavelló d’esports, en horari de 8:00h. a 20:00 hores.

Et Pot Interessar