23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Tavernes  programa una escoleta de conciliació gratuïta per al mes de juliol

– L’escoleta serà de l’1 al 29 de juliol (de 9 a 13.30 hores), dirigida a xiquetes i xiquets entre 2 i 12 anys

– Les inscripcions seran el 13 i 14 de juny telemàticament. També presencialment en el Braç Treballador (de 10 a 14 hores, únicament el dilluns 13)

– La reunió informativa per als pares, mares o tutors es farà el 27 de juny

Un any més, l’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Serveis Socials, organitza una escoleta de conciliació, enguany completament gratuïta, durant el mes de juliol i per a xiquetes i xiquets entre 2 i 12 anys (nascuts i nascudes entre el 2020 i 2010 respectivament), que estiguen empadronats en el municipi.

Es tracta d’una escoleta on es fomentaran valors com el respecte al medi ambient, el respecte, compartir amb els altres o jocs inclusius entre l’alumnat. A més, té com a objectiu principal facilitar la conciliació familiar una vegada finalitzat el curs actual.

L’escola es durà a terme de l’1 al 29 de juliol, de 9 a 13.30 hores, en el CEIP Alfàndec i en l’escoleta de la platja, amb possibilitat d’escola matinera de 8 a 9 hores. Els dos centres són dos espais que permeten el desenvolupament de les activitats d’entreteniment i educació, tant a les aules com al pati. Hi haurà 240 places disponibles, que s’adjudicaran seguint el criteri de proximitat amb el domicili familiar, i es reservarà un nombre de places per a famílies en risc d’exclusió social.

Les inscripcions telemàtiques s’obriran el dilluns 13 a les 10 hores a través d’un enllaç en la web de l’Ajuntament, que serà publicat en les xarxes socials municipals a la mateixa hora, perquè les persones interessades puguen formalitzar les inscripcions. Les sol·licituds telemàtiques podran enviar-se fins al dimarts 14 juny a les 23.59 hores.

També es podran presentar sol·licituds de forma presencial en el Braç Treballador per a aquelles persones que no puguen fer les inscripcions de manera digital (únicament el dilluns 13, de 10 a 14 hores).

D’altra banda, el dilluns 27 de juny es farà una reunió informativa per als pares, mares i tutors a fi d’oferir tota la informació i explicar com serà l’escola de conciliació 2022, que tindrà diverses novetats. Per a més informació, podeu contactar amb el Departament de Serveis Socials al telèfon 96 282 11 42 (de 9 a 14 hores).

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha assenyalat que “enguany facilitarem encara més la conciliació de les famílies amb una escola gratuïta, amb disponibilitat de places tant al poble com la platja, i en què es treballaran especialment valors com el medi ambient, l’educació, la inclusió i la diversitat”.

Articles relacionats