20.2 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

La ciutadania de Bellreguard és sobirana a l’elecció dels projectes dels Pressupostos Participatius 

– Bellreguard sotmet a la votació del veïnat els 15 projectes sorgits dels VI Pressupostos Participatius

– La ciutadania pot votar des de hui i fins al 26 de juny i s’executaran les propostes que més suport tinguen, fins a cobrir els 50.000 euros pressupostats

‘I tu, en què invertiries 50.000 €?’ aquesta és la pregunta de l’Ajuntament de Bellreguard que obri cada any a la participació ciutadana la decisió sobre quines iniciatives finançar amb recursos municipals.

És ja la sisena edició d’una iniciativa en la qual Bellreguard va ser municipi pioner a la comarca de la Safor. Els Pressupostos Participatius de l’Ajuntament per a aquest any 2022 entren en la decisiva fase de votació.

Després del termini de presentació de propostes i de passar el filtre de la viabilitat tècnica i econòmica, el Consell de Participació Ciutadana ha validat finalment un total de 15. Des del 13 de juny, s’obri el període perquè els ciutadans i ciutadanes puguen votar-les, fins al 26 d’aquest mateix mes.

Les 15 propostes que se sotmeten a votació són les següents:

Bellreguard Tria propostes

Els bellreguardins i bellreguardines poden votar ja a través del web https://tria.bellreguard.net. Hauran d’escollir tres de les 15 propostes. A més, en aquest portal s’hi troba tota la informació sobre cadascuna de les propostes, amb la seua descripció i pressupost.

Bellreguard Tria propostes valorades

Bellreguard Tria propostes valorades 1

Amb el resultat de les votacions, s’executaran els projectes que més suport hagen rebut, fins a cobrir els 50.000 euros reservats al pressupost municipal.

Articles relacionats