Tavernes privatitza el manteniment de zones verdes per 400.000 euros anuals

El ple de Tavernes de la Valldigna ha donat a conèixer a la corporació en una sessió extraordinària el resultat de les classificacions de les ofertes presentades per a la privatització de la cura de les zones enjardinades locals, un servei que es privatitza per uns 400.000 euros anuals, tot i que, més que el preu del servei, el que s’ha criticat és el cost d’una sessió extraordinària del ple de només uns minuts per la qual regidors i els funcionaris assignats rebran unes retribucions d’al voltant de 2.000 euros. 

L’alcalde, Jordi Juan, ha justificat el caràcter extraordinari de la sessió amb la necessitat d’adjudicar la concessió en el ple ordinari del mes d’agost, per la qual cosa era necessari abans donar a conèixer les classificacions prèvies. 

Només Compromís ha donat el vist-i-plau a la classificació d’empreses, el PP es va abstenir i EUPV i PSPV van votar en contra. EUPV i PSPV ha estat crítics amb la mesura, en entendre que el manteniment de zones verdes es pot efectuar amb mitjans propis, i el cost de l’adjudicació s’haguera pogut destinar a inversió en el mateix servei. El govern, per contra, manté que el preu anual de la concessió inclou la inversió en maquinària. 

 

Et Pot Interessar