Els equips de Preferent comencen els entrenaments

Els equips de la lliga de Regional Preferent han tornat esta setmana als entrenaments després d’un mes de vacances i amb la mirada fixada a l’inici del campionat a principis de setembre. És el cas de la UE Gandia, qaue dimarts va efectuar el primer entrenament, i al capità Raúl se l’ha vist esta setmana entrenant a equips de la base sobre la sorra de la platja de Gandia. 

El Portaris-Disarp té previst efectuar el primer entrenament dilluns 30 de juliol per a una temporada per a la qual ha incorporat a  Ferrando i Brines.

El calendari de la competició ha propiciat un derbi entre UE Tavernes i UE Gandia ja la primera jornada, el primer cap de setmana de setembre. Ahí es retrobarà l’entrenador de la UE Tavernes, Esteban Cana, amb el seu ex equip, així com altres jugadors ara al quadre valler que provenen del club del Serpis.

El Rafelcofer, ascendit la passada campanya a la Regional Preferent, debutarà fora de casa, a Muro, i en el primer partit a casa rebrà a l’Olleria. El Portuaris disputarà el primer partit a Alginet, i la següent jornada rebrà al Muro. 

Et Pot Interessar