19.6 C
Gandia
Dissabte, 3 juny, 2023

Tavernes presenta el projecte de visites multimèdia en 360° que exposarà en FITUR

• “Tavernes 365 dies en 360°” és un projecte innovador de vistes virtuals a través d’imatges d’alta qualitat i vídeos de tots els racons del municipi en 360è

 • El projecte veurà la llum la pròxima setmana en la fira internacional de turisme FITUR, a Madrid

  Tavernes de la Valldigna va celebrar ahir de vesprada la presentació del projecte multimèdia ‘Tavernes 365 dies en 360°’ que veurà la llum la pròxima setmana en la fira internacional de FITUR, a Madrid.

  Enguany, el municipi valler exposarà en FITUR tota l’oferta turística amb una forta aposta per la tecnologia 360° i la innovació, mitjançant un projecte de visites multimèdia que permetrà a qualsevol persona d’arreu del món endinsar-se en els llocs més emblemàtics i els paratges naturals del nostre municipi, a través d’imatges en 360° i vídeos d’alta qualitat. Amb un sol clic, i des de qualsevol punt, es podrà veure l’entorn i les interioritats de llocs emblemàtics com el Calvari, el Clot de la Font, el Molí del Pla o l’església de Sant Pere, a més de les vistes aèries o algunes rutes de la muntanya de les Creus o el paratge de la cova del Bolomor.

  Aquestes vistes virtuals, que estaran enllaçades a la web municipal, no persegueixen reemplaçar la visita en viu, ja que l’experiència real és insubstituïble, però suposen una potent ferramenta de promoció dels atractius turístics a través d’Internet i les xarxes socials.

 • 22.01.15 Tavernes presenta el projecte de visites multimedia en 360o que exposara en FITUR 02
  L’alcalde, Sergi González, va destacar que “en un aparador tan important com FITUR, a través de la tecnologia, aproparem i farem valdre el nostre entorn natural, la cultura, la història o la gastronomia, entre altres. Tavernes és un poble per a viure’l, amb infinitat d’atractius i possibilitats durant els 365 dies de l’any”.

  La regidora de Turisme, Lara Romero, va assenyalar que “el projecte suposa un avanç en intel·ligència i innovació turística, que atén també a la diversitat, ja que qualsevol persona d’arreu del món pot gaudir de les meravelles que tenim a Tavernes”.

Articles relacionats