13.4 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Tavernes posa en marxa les activitats esportives estivals

– La piscina municipal obrirà a partir del dijous 1 de juliol

– Els mesos de juliol i agost es faran classes d’aquagym, cursos de gimnàstica de manteniment, sessions d’aeròbic, steep i pilates

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat una sèrie d’activitats per als mesos d’estiu per tal de fomentar l’activitat física entre la ciutadania. Aquestes activitats van dirigides tant als més menuts com als més grans, i es desenvoluparan seguint les mesures de seguretat corresponents per a fer front a la COVID-19.

En primer lloc, la piscina municipal obrirà l’1 de juliol i ho farà de dilluns a divendres (de 12h a 14h i de 15h a 19h) i en cap de setmana, els dissabtes de 11h a 14h i de 15h a 19h, mentre que els diumenges estarà oberta al matí, de 11h a 14.30h. Aquest horari seguirà vigent fins a finals del mes d’agost.

Un any més, a la piscina municipal es realitzaran els cursets d’aquagym per a adults, que s’impartiran en dos torns diferenciats del 5 al 30 de juliol i del 2 al 27 d’agost de dilluns a divendres. L’inici de la matriculació per a aquests cursos d’aquagym comença aquest dilluns 28 de juny des de les 17h a l’oficina del pavelló cobert Carlos Pellicer, on es repartiran els torns dels cursets, tenint en compte l’aforament permés per les mesures de la COVID-19.

Així mateix, es duran a terme sessions de gimnàstica de manteniment durant els mesos de juliol i agost els dilluns, dimecres i divendres (de 8.30h a 9.30h) al poliesportiu municipal. Amb aquesta activitat es fomenta la pràctica activa i continuada de l’esport per a millorar la salut de les persones, seguint unes estrictes mesures per a fer front a la COVID-19 i amb un aforament limitat. També s’impartiran classes de gimnàstica de manteniment, aeròbic i step a la zona de la Torre de Guaita de la platja de Tavernes els dilluns, dimecres i divendres (de 8h a 8.50h i també de 9.10h a 10h).

Per últim, es faran sessions de pilates al poliesportiu municipal els dimarts i dijous dels mesos de juliol i agost (de 8.30 h a 9.30h). Les inscripcions per a aquestes activitats s’obriran el dijous 1 de juliol a l’oficina del pavelló cobert Carlos Pellicer.

La regidora d’Esports, Lara Romero, ha destacat que “l’esport a Tavernes continua durant l’estiu, ja que es desenvoluparan diferents activitats per a menuts i majors en la piscina municipal i les classes de manteniment per a fomentar l’activitat física entre la població”.

Articles relacionats