12.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Tavernes impulsa la campanya de rebaixes en valencià

– Els comerços poden recollir els cartells i les etiquetes fins al dimecres 30 de juny en l’entrada de l’ajuntament

– A més, continua oberta la convocatòria d’ajudes a l’activitat comercial en valencià

 L’Ajuntament de Tavernes, a través del Gabinet de Normalització Lingüística, ha impulsat la campanya de rebaixes en valencià amb el repartiment de cartells per a promoure l’ús del valencià entre el comerç local.

Així, els establiments interessats a recollir els cartells i les etiquetes de rebaixes en valencià poden fer-ho en la recepció de l’Ajuntament (de 9 a 14 hores) fins al dimecres 30 de juny.

La regidora de Promoció Lingüística, Anna Bellver, ha manifestat que “continuem impulsant iniciatives per a fomentar l’ús de la nostra llengua en els comerços de proximitat i normalitzar el valencià en la vida quotidiana”.

Ajudes a l’activitat comercial en valencià

A més, continua oberta la convocatòria d’ajudes a l’activitat comercial en valencià, la qual poden sol·licitar comerços, empreses, serveis, indústries i professionals de Tavernes.

El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 30 de setembre de 2021, i s’han d’entregar en el Registre General de l’Ajuntament. Les ajudes comprenen rètols exteriors i interiors o de vehicles, creació de pàgines web, material d’embalatge, publicitat en cartells, fullets, tríptics, etc., però no material publicitari de regal o publicitat en publicacions i mitjans de comunicació.

Articles relacionats