24.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Gandia impulsa de nou el ‘kit de platja segura’ per a aquest estiu

 

  • Com a novetat, s’hi afegeix un pareo de 2×2 metres amb la marca Gandia, que assegura la distància de seguretat entre els turistes a l’arena. Es podrà adquirir, a partir de l’1 de juliol, a les oficines de Turisme de la ciutat per 15 euros i 3 el kit.

  • Vicent Mascarell, regidor delegat de Turisme: “Són iniciatives simbòliques que pretenen donar una imatge de seguretat a l’hora de gaudir de la platja aquest estiu, a Gandia som exemplars i confiem en la responsabilitat d’aquells que ens visiten”.

L’inici de la temporada estival i l’arribada constant de turistes a la Platja de Gandia marquen un punt i seguit en la salvaguarda i garantia de les mesures anti-Covid. Malgrat la relaxació gradual de les restriccions, és més important que mai consolidar la seguretat a la nostra platja amb l’ànim de continuar oferint als nostres visitants un turisme de qualitat i segur.

Per aquesta raó, el regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell, ha presentat aquest matí en roda de premsa el kit de platja segura 2021 que, a banda dels elements de parcel·lació (quatre piquetes de fusta i quatre cintes de 16 metres quadrats) que incloïa la darrera temporada d’estiu, enguany incorpora el Pareo Platja de Gandia de 2×2 metres que permetrà afermar la responsabilitat individual i el distanciament a l’arena entre els visitants i que es podrà adquirir a partir del 1 de juliol al preu de 15 euros, 3 € el kit, a les oficines de Turisme de la ciutat.

Són iniciatives simbòliques que pretenen donar una imatge de seguretat a l’hora de gaudir de la platja aquest estiu, a Gandia som exemplars i confiem en la responsabilitat d’aquells que ens visiten. És un element visual, didàctic, distintiu i molt còmode que es pot utilitzar tant de manera individual com en parella, ja que compleix els metros de distanciament social necessaris”, ha exposat Mascarell, qui ha destacat que, “a diferència d’altres platges, tenim una amplitud d’arena de 200.000 m2 que ens permet acollir a aproximadament 50.000 persones complint les mesures de seguretat COVID”.

Amb aquesta iniciativa impulsada pel departament de Turisme de l’Ajuntament de Gandia es pretén el doble objectiu de “protegir les persones i promoure la marca ‘Gandia segura’ i ‘Brilla Gandia’”, segons ha explicat el responsable de l’àrea. Així, la producció i disseny d’aquesta tela tèxtil, que s’incrementarà si és necessari, és íntegrament valenciana, una forma de donar suport a la industria valenciana “que és molt potent i ho necessita”, ha conclòs.

Articles relacionats