27.7 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

Tavernes posa en circulació 50.000 euros en el comerç local amb la segona campanya de xecs 

 

– L’Ajuntament augmenta l’aportació econòmica en aquesta nova edició de ‘Junts, guanyem tots’ per a repartir fins a 2.000 xecs per valor de 25 euros

– Els comerços interessats a adherir-se a la campanya poden inscriure’s abans del divendres 3 de juny

– Els xecs es podran comprar els dies 6, 7 i 8 de juny en la Casa de la Cultura, en horari de 9 a 11 hores i de 18.30 a 20.30 hores

– La campanya donarà inici el 6 de juny i els xecs es podran gastar fins al 31 de juliol

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i l’Associació de Comerciants de Tavernes repeteixen l’exitosa campanya ‘Junts, guanyem tots’, amb la qual enguany es posaran en circulació 2.000 xecs per valor de 25 euros que es podran gastar en qualsevol dels comerços adherits a esta nova iniciativa de dinamització del comerç local.

Com l’any passat, els veïns i veïnes empadronats en Tavernes i majors de 18 anys pagaran 25 euros i rebran el doble, dos xecs per valor de 50 euros. En total, es posaran en circulació 50.000 euros entre els establiments comercials de Tavernes gràcies a l’augment considerable de l’aportació que ha fet l’Ajuntament (sufraga el 50%) i la que farà la ciutadania al comprar els xecs (l’altre 50%). La campanya donarà inici el 6 de juny i els xecs es podran usar fins al 31 de juliol.

Com a novetat, en la present campanya també es poden adherir els xicotets establiments i tendes d’alimentació, i es diferenciarà entre xecs d’articles i xecs d’alimentació. Així, la quantitat final de xecs d’alimentació posats a la venda es determinarà segons la quantitat de comerços d’alimentació que hi participen. Els comerços del sector serveis (farmàcies, perruqueries, clíniques estètiques, etc.) hauran de comptar amb l’epígraf IAE de venda de productes per a poder participar en la campanya.

Primerament, els comerços interessats a participar i que complisquen els requisits establits en les bases reguladores de la campanya, han d’emplenar el següent formulari d’inscripció (http://ow.ly/Zc6130skzSR) fins al 3 de juny.

La ciutadania podrà adquirir els xecs presencialment els dies 6, 7 i 8 de juny en la Casa de la Cultura, en horari de 9 a 11 hores i de 18.30 a 20.30 hores. Caldrà presentar el DNI, ja que cada xec estarà personalitzat i, a fi d’arribar al major nombre de beneficiaris possible, s’estableix l’adquisició màxima d’un xec per persona, és a dir, un màxim de 50 euros en xecs (un cost de 25 euros). Es podrà comprar en representació de màxim 1 persona presentant l’autorització de representació signada.

El consistori ha destinat 30.000 euros per a repetir aquesta campanya mitjançant un conveni extraordinari signat amb l’Associació de Comerciants de Tavernes, dels quals, 25.000 euros són per a cobrir la meitat del valor dels xecs i la resta per a pagar costos de gestió i promoció.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, i la regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, han destacat que “l’Ajuntament aposta fort per aquesta campanya que el passat any va donar molt bons resultats. Per això, enguany hem augmentat l’import del conveni a fi que el comerç local incremente encara més el flux de vendes i els xecs arriben a més veïns i veïnes”.

Articles relacionats