18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Tavernes organitza un concurs per elegir el cartell del Festival Sete Sóis Sete Luas

 

– La imatge de la 30a edició del Festival Sete Sóis Sete Luas eixirà d’un concurs de disseny

– Amb este concurs, la Regidoria de Cultura i el Festival Sete Sóis Sete Luas fomenten la creació i promoció artística dels i les professionals o amants del disseny gràfic

– Fins al 31 de maig podeu participar enviant les vostres dades i la imatge al correu electrònic [ mailto:cultura@tavernes.org | cultura@tavernes.org ]

 L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Cultura, i el Festival Sete Sóis Sete Luas han preparat un concurs de disseny per a elaborar el que serà el cartell anunciador de la 30a edició. Amb el concurs, es dona pas a la creativitat i a la promoció artística dels i les professionals o amants del disseny gràfic, tot amb l’objectiu de crear un cartell de qualitat, modern i atractiu per a una fita tan especial.

CONCURS DE CARTELLS

La temàtica ha de girar en torn a la multiculturalitat, al Mediterrani i a l’ànima acolorida que representa este festival musical i cultural, així com a les 30 ciutats diferents i països on té lloc cada any per a dur a terme projectes de música i d’arts plàstiques amb què es facilita el diàleg i l’intercanvi intercultural.

Fins al 31 de maig es podrà participar enviant un correu electrònic a cultura@tavernes.org, seguint amb les especificacions tècniques i formats de presentació següents: el disseny ha de ser de creació pròpia, en vertical i amb mesures de 50cmx70cm, incorporant el nom del festival; el format ha de ser digital (PDF. TIFF, PNG o JPEG) amb una resolució mínima de 3000pp i sense superar els 10M. A la pàgina web de l’Ajuntament es poden consultar les basess del concurs.

Cal destacar que els dissenys presentats han de tindre espai suficient per a afegir-ne els següents elements: noms de les ciutats, programació, horaris i lloc. A més, els dissenys han d’anar acompanyats d’una breu explicació (mínim cinc línies) al voltant del significat de la seua creació.

El cartell guanyador serà la imatge de la 30a edició del festival i podrà optar a 300€ en metàl·lic o a una estada artística en algun dels centres del Festival, on podrà créixer artísticament i, a més, formar part d’una exposició itinerant per les ciutats on es celebra el festival.

Articles relacionats