19.7 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

Gandia superarà el 90% d’ocupació hotelera durant el pont de maig 

Gandia es prepara per a rebre aquest cap de setmana milers de visitants que, aprofitaran el pont de maig que se celebra a Andalusia, Aragó, Astúries, Castella i Lleó, Extremadura, Comunitat de Madrid, Regió de Múrcia, visitaran la nostra ciutat.
La previsió d’ocupació a la platja de Gandia és d’un 90%, allargant les bones xifres d’ocupació de la Setmana Santa passada i la setmana de Pasqua.

El departament de Turisme ha preparat per a aquests dies una sèrie d’activitats per dinamitzar la platja com el concert de “Sona la Arena” que se celebrarà diumenge a la vesprada; activitats infantils durant el diumenge al matí a més d’activitats esportives a la sorra durant les jornades de divendres, dissabte i diumenge.

D’altra banda, i seguint la línia de promoció de la nostra ciutat a fires i esdeveniments turístics, Gandia assistirà els propers 4 i 5 de maig als workshops organitzats per València Turisme a Sant Sebastià i Bilbao. Aquestes iniciatives comptaran amb la participació de les millors agències de viatge i mitjans de comunicació de les províncies de Guipúscoa i Biscaia.

També del 6 de maig fins al 8 de maig Gandia serà present a la 43 Fira de Turisme de Bilbao, Expovacaciones, on s’espera l’assistència de prop de 70.000 persones. Des del Departament de Turisme, es destaca la importància del mercat del País Basc, ja que suposa el tercer emissor de turistes per a Gandia que buscarà reafirmar-se com una destinació segura i de qualitat, de la qual es pot gaudir els 365 dies a l’any.

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell, ha valorat positivament les previsions. “Esperem un pont magnífic i possiblement de rècord. Aquest pont quadra molt bé amb la nostra destinació perquè afecta el nostre principal públic“.

Articles relacionats