16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

LA SETMANA SANTA DE GANDIA CELEBRARÀ LA TRADICIONAL BENEDICCIÓ DE LES CREUS DE MAIG

Un any més la Junta Major de Germanors de la Setmana Santa de Gandia celebrarà aquest dimarts 3 de maig la tradicional benedicció de les Creus de Maig.

Es tracta d’una festivitat en la qual es commemora la troballa per part de Santa Elena, mare de l’emperador Constantí, de la vertadera creu de Jesucrist en la seua peregrinació a Jerusalem.

Com és habitual a la nostra ciutat les diferents Germandats instal·laran les tradicionals creus de flors en les seues seus canòniques i a partir de les 21 h el Sr. Angel Saneugenio, Consiliari de la Junta Major, beneirà la Creu de Maig que representa a tots els confrares de Gandia que serà instal·lada en la Plaça Rei En Jaume I.

D’altra banda, la Junta també anima als xiquets a pintar una flor en un foli i enviar el dibuix per correu electrònic. Quan arriben, la Junta les imprimirà, es retallaran i es confeccionarà una creu que s’exposarà en la Col·legiata. Es podran remetre fins a 2 de maig al correu electrònic: prensa@semanasantagandia.com .

El dia 20 de maig se celebrarà el sopar de purificació de les creus que tindrà un vessant solidari amb la recaptació de fons per a l’Acció Social de la Setmana Santa de Gandia.

Setmana Santa creu de maig

Articles relacionats