21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

Tavernes obri les inscripcions per a l’escoleta de conciliació gratuïta del mes de juliol

  • L’escoleta tindrà lloc del 3 al 31 de juliol (de 9 a 13.30 hores, i opció d’escola matinera de 8 a 9 hores), dirigida a xiquetes i xiquets nascuts entre el 2011 i el 2020
  • Les inscripcions es faran el 14, 15 i 16 de juny de forma presencial en el Braç Treballador (de 10 a 13 hores) i també telemàticament a través de la web www.femescola.es
  • La reunió informativa per als pares, mares i tutors es farà el dilluns 29 de juny en la Casa de la Cultura (20 hores)

Un any més, l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través de la Regidoria de Serveis Socials, organitza l’escoleta de conciliació gratuïta durant el mes de juliol per a xiquetes i xiquets nascuts entre els anys 2011 i 2020, amb la condició que estiguen empadronats i empadronades en el municipi.

Es tracta d’una escoleta on es fomenten valors com el respecte al medi ambient, la cooperació, compartir amb els altres, jocs i tallers inclusius entre l’alumnat o excursions en grup. A més, té com a objectiu principal facilitar la conciliació familiar una vegada finalitzat el curs escolar actual.

L’escola es durà a terme del 3 al 31 de juliol, de 9 a 13.30 hores, en el CEIP Alfàndec i en l’escoleta de la platja, amb possibilitat d’escola matinera de 8 a 9 hores i també opció de menjador de 13.30 a 15 hores en el CEIP Alfàndec (el qual té un cost a part). Els dos centres són dos espais que permeten el desenvolupament de les activitats d’entreteniment i educació, tant a les aules com al pati. Les places disponibles s’adjudicaran seguint els criteris marcats pel departament de Serveis Socials i es reservarà un nombre de places per a famílies en risc d’exclusió social.

Les inscripcions es faran de forma presencial en el Braç Treballador els dies 14, 15 i 16 de juny (de 10 a 13 hores) i també es poden fer telemàticament a través de la pàgina web www.femescola.es.

D’altra banda, el dilluns 29 de juny es farà una reunió informativa per als pares, mares i tutors a fi d’oferir tota la informació i explicar com es desenvoluparà l’escola de conciliació 2023. Per a més informació, podeu contactar amb el Departament de Serveis Socials al telèfon 96 282 11 42 (de 9 a 14 hores).

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha assenyalat  que “enguany tornarem a facilitar la conciliació de les famílies amb l’escola gratuïta durant el mes de juliol, amb disponibilitat de places tant al poble com la platja, i en què es treballaran especialment valors com el medi ambient, l’educació, la inclusió i la diversitat”.

Articles relacionats