18.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

IV Concurs “Gandia lliure de drogues“

. Està organitzat per l’Àrea de Sanitat i Polítiques Saludables, a través de la UPCCA i el Centre Salut Pública de Gandia.

. Podrà participar-hi tot l’alumnat d’entre 12 i 16 anys que curse els estudis de la ESO en qualsevol centre educatiu de Gandia.

. Els treballs es realitzaran als centres educatius, essent el termini de presentació des del dia 29 de maig fins al 16 de juny, ambdós inclosos.

. S’atorgaran dos premis i el cartell guanyador s’utilitzarà per a la promoció o difusió de la UPCCA i per commemorar el Dia Internacional contra les Drogues de l’any vinent.

L’Ajuntament de Gandia compta amb la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives, des de la qual es treballa per prevenir, retardar i disminuir les conductes addictives de la població adolescent de la nostra ciutat mitjançant activitats de caràcter preventiu en l’àmbit educatiu i comunitari, entre altres.

«El IV Concurs “Gandia lliure de drogues” s’emmarca dins d’aquest objectiu, essent la finalitat desenvolupar una activitat creativa que permeta la reflexió de l’alumnat envers les drogues i el seu impacte». Així ho ha presentat en roda de premsa la regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, qui ha estat acompanyada per la tècnica del departament, Eva Mauri.

Per consegüent, l’Àrea de Sanitat i Polítiques Saludables, a través de la UPCCA   i el Centre Salut Pública de Gandia, organitza aquest Concurs de Cartells.

«En aquest concurs, podrà participar-hi tot l’alumnat d’entre 12 i 16 anys que curse els estudis de la ESO en qualsevol centre educatiu de Gandia», ha afegit la regidora. Cada concursant presentarà un dibuix que done suport a la frase “Per a mi, el 26 de juny, Dia Internacional contra les Drogues, significa…”.

«Els cartells han de ser originals, presentant un únic treball per persona, essent la tècnica de dibuix lliure, il·lustració i/o fotografia i s’haurà de presentar en paper DIN A-4», ha comentat la tècnica. Els treballs es realitzaran als centres educatius, essent el termini de presentació des del dia 29 de maig fins al 16 de juny, ambdós inclosos, i lloc de presentació el Centre Associatiu “Joan Climent” (Plaça de les xocolateres, 6).

Tots els cartells presentats s’exposaran al Pati del Tirant (Biblioteca Central) i podran ser visitats des del 26 al 30 de juny. S’atorgaran dos premis, un patinet elèctric (esponsoritzat per Carrefour) per al 1r premi i un skate board (esponsoritzat per Oci urbà) per al 2n premi. «A més, el cartell guanyador s’utilitzarà per a la promoció o difusió de la UPCCA i per commemorar el Dia Internacional contra les Drogues de l’any vinent» ha conclòs Mauri.

El lliurament dels premis es realitzarà el dilluns 26 de juny, al saló d’actes de la Biblioteca Central, i, seguidament, es procedirà a la inauguració de l’exposició, acte que culminarà la commemoració d’aquest dia.

Articles relacionats