22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

Paqui Garcia Juan, cambrera de la Germandat de la Flagel·lació 2023-2025

 

– La Germandat de la Flagel·lació de Gandia inicia un nou exercici amb el nomenament de la seua cambrera per als dos pròxims exercicis.

Dijous passat, en reunió de la seua Junta Directiva, i després d’haver-ho consultat amb el consiliari de la Germandat, Ángel Saneugenio, el Germà Major va fer públic als membres de la seua Junta el pròxim nomenament per als dos pròxims exercicis que el càrrec de cambrera de la germandat recaurà en la confrare Paqui Garcia Juan.

Cal ressaltar la trajectòria de “Paqui”, com és coneguda en la germandat de la Flagel·lació, ala qual pertany ella, el seu espòs Javier Donet i les seues dues filles Olatz i Ainara. Cal destacar que va ser ja en 2018 Padrina de la Setmana Santa i Cambrera del Crist Ressuscitat. La seua vinculació, doncs, amb la Setmana Santa és molt forta. Paqui regenta una coneguda Perruqueria a la ciutat de Gandia en la qual treballa al costat de la seua filla Olatz com a “estilistes”.

Santi Sanrosendo, germà major, i Ángel Saneugenio, consiliari de la germandat, van destacar els seus valors cristians, la seua gran implicació amb la germandat, amb la Setmana Santa gandiana i amb la seua parròquia, la Insigne Col·legiata. Santi Sanrosendo i la seua junta directiva agraeixen a Paqui la seua predisposició per al càrrec de cambrera, convidant-la al fet que gaudisca intensament de l’experiència i que sàpia que en la germandat trobarà tot el seu suport per a aconseguir aquest fi, “estem segurs que gaudirà de l’experiència i viurà aquests anysintensament”.

En les primeres paraules en la seua presentació a la Junta Directiva, Paqui Garcia va destacar que pertany a la germandat  des de l’any 1984 i que des de sempre havia sentit un gran orgull de pertànyer a aquesta, ressaltant el respecte que sentia pels confrares penitents  i per descomptat pel Crist de la Columna, imatge titular de la confraria. “S’ha vist complit un dels meus somnis” gràcies al meu marit i a les meues filles que em donaran suport en aquests anys”.

La Germandat de la Flagel·lació comunica, al mateix temps, que dissabte 1 de juliol de 2023 tindrà lloc l’acte de petició, presentació i acceptació del càrrec davant l’Assemblea de la Germandat, en l’eucaristia que tindrà lloc en la Insigne Col·legiata de Gandia, a les 19.30 hores. A continuació s’oferirà un vi d’honor en el local contigu que la germandat té al costat de la Col·legiata.

Articles relacionats