26.6 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Tavernes inicia un seguit d’activitats dirigides a la joventut entre altes un GeoCaching i un escape room

– Es duran a terme diferents iniciatives durant el mes de juny amb l’objectiu d’oferir als i les joves un oci alternatiu

– Aquest divendres 3 de juny es farà l’activitat de GeoCaching pel parc del Cambro (amb eixida des de l’espai Info Jove a les 17.30 hores)

– A més, el dissabte 4 de juny tindrà lloc, a la zona del Calvari, un escape room de temàtica vírica (de 21 a 01 hores)

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Joventut i amb la col·laboració de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), ha programat per al pròxim mes de juny una sèrie d’activitats i tallers per a la població més jove. Primerament, es duran a terme diferents eixides de GeoCaching, una activitat al voltant de les noves tecnologies i coneguda com a gimcana GPS, ja que es fa ús del GPS dels telèfons mòbils per a trobar tresors amagats pel municipi.

En total es faran quatre sessions en diferents dies i ubicacions. La primera serà aquest divendres 3 de juny per la zona del parc del Cambro (amb eixida des de l’espai Info Jove de 17.30 a 20.30 hores). Les següents tindran lloc el diumenge 19 de juny (plaça del Tio Julio de 10.30 a 13.30 hores), el diumenge 26 de juny (avinguda de la Marina de 10.30 a 13.30 hores) i el dijous 30 de juny (zona del Llac de la Goleta de 10.30 a 13.30 hores).

Per a participar en les eixides, cal inscriure’s en el següent enllaç http://ow.ly/PimQ30skzTl. Les places són limitades i els menors d’edat hauran d’omplir el formulari signat pels pares, mares o tutors.

Els tallers estaran formats per tècnics professionals en la matèria i es dedicarà la primera sessió per a la introducció i iniciació en la temàtica del GeoCaching. Les següents jornades continuaran amb sessions pràctiques per a dur a terme la creació dels tresors, que posteriorment seran amagats pel terme municipal.

A més, el dissabte 4 de juny tindrà lloc un escape room de temàtica vírica en la zona del Calvari, en diferents torns de 21 a 01 hores. Les inscripcions es poden realitzar en el següent enllaç: http://ow.ly/UwYh30skYHf.

El regidor de Joventut, Miquel Tur, ha assenyalat que “hem preparat una programació diversa per a tot el mes de juny, enfocada als interessos dels i les més joves com són les noves tecnologies i activitats d’oci que fomenten la participació i el treball en equip”.

Articles relacionats