14.1 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

El Centre de Salut d’Oliva, premiat per les tres edicions de la Setmana de la Salut

 

• El centre rep el reconeixement de bones pràctiques de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública 

El Centre de Salut  d’Oliva ha recollit el Reconeixement de Bones Pràctiques en el Sistema Valencià de Salut atorgat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

El projecte premiat, titulat ‘I-II-III Setmana de la Salut Oliva’, és el presentat per a la jornada de l’edició de 2020, la qual no es va poder realitzar fins ara per la pandèmia.

La Setmana de la Salut d’Oliva ofereix xarrades informatives a la població sobre temes d’interés sanitari a càrrec de personal mèdic i d’infermeria de la zona de salut d’Oliva i de la resta del departament, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Oliva. La primera edició es va celebrar en 2017.

El centre ja va rebre el reconeixement de Bones Pràctiques en 2019 pel projecte ‘Iniciativa per a la humanització de l’assistència al naixement i a la lactància’.

El coordinador mèdic de la zona de salut d’Oliva, Josep Sendra, afirma que estan “molt contents” de recollir aquest reconeixement per segona vegada i, més, tenint en compte que només s’han celebrat tres edicions, i “molt orgullosos” de tot l’equip de professionals sanitaris implicats.

Articles relacionats