14.5 C
Gandia
Diumenge, 2 abril, 2023

Tavernes inicia les obres del bulevard de l’avinguda de Marjaletes

 

 

• Amb la construcció del bulevard s’ampliarà i millorarà la vorera i es crearà una via ciclopeatonal envoltada d’arbres, mobiliari urbà i nova il·luminació, aquesta formarà part del camí natural de l’antic trenet Carcaixent-Dénia

• El projecte contempla la reposició dels actuals arbres, ja que presenten diferents malalties i les seues arrels no són adequades per als escocells existents

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de construcció de la primera fase del nou bulevard en l’avinguda de Marjaletes, amb l’objectiu d’ampliar i millorar la vorera i crear una via ciclovianant que formarà part del projecte global del camí natural de l’antic trenet Carcaixent-Dénia.

Projecte Marjaletes

Les primeres actuacions estan sent la tala dels arbres i la destrucció de la vorera desgastada per a poder començar amb l’execució de l’obra. Cal tindre en compte que el projecte contempla la reposició de nous arbres, i en major quantitat, en tot el tram del bulevard per a garantir un espai verd que envolte la via ciclovianant i incrementar l’ombra.

A més, després d’analitzar els informes tècnics, s’ha decidit reposar-los dins del nou projecte, ja que molts dels actuals arbres presenten diferents malalties i les seues arrels no són adequades per als escocells existents, per això acaben trencant-los i alçant la vorera.

Aquesta primera fase d’execució es du a terme per part del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació. Mentre que la segona fase serà executada posteriorment per l’Ajuntament amb la construcció d’una ampla vorera de 5 metres, una zona enjardinada que la separarà de la via ciclovianant i arbres als dos costats de la vorera. Així mateix, en aquesta segona fase també s’instal·larà nou mobiliari urbà i nou enllumenat.

Articles relacionats