21.8 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

Tavernes inicia la campanya ‘Pròxims a tu’ per a promocionar el xicotet comerç

 

• L’objectiu és donar a conéixer els establiments del municipi mitjançant imatges promocionals dels i les comerciants, i que culminarà amb una exposició fotogràfica el pròxim mes de juny

• Per a participar cal adherir-se i omplir el següent formulari (http://ow.ly/MTXp30sh6pJ) abans del 28 d’abril

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Comerç Local, posa en marxa una nova campanya de promoció del comerç local i els establiments d’oci i restauració. ‘Pròxims a tu’ es crea amb l’objectiu de donar a conéixer i impulsar els xicotets comerços vallers a través d’una campanya visual, on els protagonistes seran els propis comerciants i/o treballadors i treballadores. La iniciativa culminarà amb una exposició fotogràfica en el mes de juny amb les imatges de tots els comerços adherits.

La fotografia principal anirà acompanyada d’una frase que definirà a cada comerç, que serà un reclam per a promocionar els productes i serveis que els ciutadans tenen al seu abast i donar a conéixer les persones que treballen per l’economia i l’ocupació de Tavernes. A més, els cartells de la campanya (de disseny semblant a la imatge que acompanya esta notícia) seran entregats als i les comerciants perquè els puguen penjar als seus establiments.

Proxims a tu

Per a participar en la campanya ‘Pròxims a tu’ cal adherir-se al següent enllaç (http://ow.ly/MTXp30sh6pJ) fins al dijous 28 d’abril, i també contestar tres breus preguntes sobre l’activitat que es desenvolupa, la història o allò característic del negoci, a partir de les quals s’elaborarà la frase definitiva per a cadascú.

La regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, ha assenyalat que “és una campanya molt atractiva que arribarà a molta gent, i això permetrà apropar a la ciutadania allò que fa especial a cada comerç. L’objectiu és impulsar el xicotet comerç valler donant-los una major visibilitat i posar en valor les persones que treballen incansablement en el principal motor econòmic del poble”.

Les fotografies d’estudi per a la campanya es faran durant este mes d’abril. Una vegada completeu l’adhesió, ens ficarem en contacte amb vosaltres per a concertar la data de la sessió i oferir-vos tota la informació necessària.

Articles relacionats