15.2 C
Gandia
Divendres, 3 febrer, 2023

Tavernes incorpora 20 nous agents de la Policia Local

• Un total de 16 agents s’incorporen mitjançant el procés selectiu de torn lliure i altres 4 pel torn de mobilitat

• L’arribada de nous agents permet ampliar el cos policial valler i cobrir les places vacants per jubilacions i comissions de serveis

Tavernes de la Valldigna ha incorporat 20 nous agents al cos de la Policia Local, 16 dels quals accedeixen després de superar el procés selectiu de torn lliure i altres 4 agents mitjançant el torn de mobilitat. La incorporació dels nous agents permet ampliar la plantilla del cos policial valler i cobrir les places vacants per jubilacions i comissions de serveis.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, acompanyat pel regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Llàcer, i el regidor de Personal, Quique Chofre, els ha donat la benvinguda en el seu primer dia de treball al municipi valler. “La incorporació d’aquest grup d’agents suposa la millora d’un servei essencial en el dia a dia de Tavernes, ja que permet dotar el municipi de major vigilància per a incrementar la seguretat i la protecció de la ciutadania de Tavernes”, ha afirmat l’alcalde valler.

Els nous agents de la Policia Local de Tavernes han mostrat la seua satisfacció per incorporar-se al cos policial valler i han assenyalat que dedicaran tots els seus esforços per tal d’oferir el millor servei possible i garantir l’atenció i la seguretat a la població de Tavernes.

A més, l’Ajuntament ha destinat recursos econòmics per a dotar de nou equipament i material tècnic el cos policial, amb la finalitat de facilitar i millorar el servei de la Policia Local.

Articles relacionats