Tavernes incideix en la prevenció en el Dia Mundial contra el Càncer de Mama

• S’ha instal·lat un punt d’informació a les portes del consistori, juntament amb el Centre de Salut i l’AECC de Tavernes, per a incidir en la importància de l’autoexploració mamària

• La façana principal del consistori s’ha tenyit de rosa com a mostra de suport amb la lluita contra aquesta malaltia

La Regidoria de Sanitat, en col·laboració amb el Centre de Salut de Tavernes, ha realitzat una campanya d’informació i conscienciació a l’ajuntament sobre l’autoexploració mamària per tal de previndre aquesta malaltia entre les dones. L’Associació Espanyola Contra el Càncer de Tavernes de la Valldigna també ha estat present en la campanya de prevenció, que ha tingut una gran participació.

Durant el matí, les professionals del Centre de Salut del municipi han donat informació i consells a la població sobre com previndre la malaltia a través de l’autoexploració i han remarcat la importància de les revisions mèdiques periòdiques per a poder detectar-la a temps.

La Fundació Integra Valldigna ha visitat també el punt d’informació, on han escoltat atentament les indicacions de les professionals del Centre de Salut i han pogut resoldre inquietuds sobre el càncer de mama.

A més, la façana principal del consistori s’ha tenyit de rosa durant tot el dia com a mostra de suport a totes les dones que lluiten contra aquesta malaltia.

La regidora de Sanitat, Mònica Palomares, ha volgut agrair “la col·laboració de les grans professionals del Centre de Salut i de l’AECC en aquesta campanya de prevenció i conscienciació tan necessària per a incidir en l’autoexploració i poder avançar-se així a la malaltia. Hui participem en els actes del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, però tots els dies estem al costat de les dones lluitadores”.

Et Pot Interessar