17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Tavernes impulsa la millora i l’asfaltatge dels camins rurals 

– L’Ajuntament inverteix 225.000 euros en la millora i asfaltatge de camins rurals 

S’han asfaltat vora 30.000m2 de camins rurals, entre ells els tres del Vedat, el Portitxol i camins d’entrada i d’eixida a la platja com el camí la Torre o l’entrada de Simona

La inversió permet millorar camins i infraestructures com les baranes de protecció deteriorades pel pas del temps i pel seu ús freqüent

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través de la Regidoria d’Agricultura, ha finalitzat l’asfaltatge de diversos camins rurals del municipi i la millora i substitució de baranes en séquies i canals, amb una inversió total de 225.000 euros.

En primer lloc, en les últimes setmanes s’han asfaltat al voltant de 30.000m2 de camins en tot el terme municipal. Entre ells, destaquen els tres del Vedat, que creuen pràcticament tot el municipi, el camí del Portitxol, molt transitat i desgastat pel pas dels vehicles, i camins d’entrada i d’eixida a la platja com el camí la Torre o l’entrada de Simona.

Tavernes camins rurals 1

Les millores de l’asfaltatge es completen amb la reparació, renovació i col·locació de 5.400 metres de baranes de protecció en el camí d’Assegadors, en la Séquia la Bova i en les comportes del Riu Vaca.

Esta inversió ha permés asfaltar diversos camins rurals molt transitats i barandats de protecció que necessitaven una millora degut al pas del temps i pel seu ús constant, principalment, per part dels llauradors i propietaris del camp.

El regidor d’Agricultura, Emili Enguix, ha visitat els camins recentment asfaltats juntament amb el regidor d’Obres Públiques, Josep Llàcer, i el guarda rural, i ha assenyalat que “estem satisfets de dur endavant estes actuacions tan importants i consensuades amb el Consell Agrari per tal de millorar la seguretat i l’estat dels camins rurals del terme municipal. Seguim amb el pla de millora de les infraestructures rurals per tal d’impulsar l’agricultura de Tavernes”.

Articles relacionats