18 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Tavernes impulsa conductes dels més joves respectuoses amb el medi ambient

– L’Ajuntament de Tavernes i Creu Roja promouran conductes respectuoses amb el medi ambient entre la població més jove

– La Regidoria de Joventut donarà continuïtat a la iniciativa de neteja d’espais i zones verdes iniciada per la Regidoria de Medi Ambient i Creu Roja, la qual seguirà aquest divendres 22 amb la participació de l’alumnat de 5é i 6é del CEIP Divina Aurora

– La finalitat és sensibilitzar la població més jove i aconseguir una millora socioambiental en els espais naturals del municipi

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Joventut, i la Creu Roja de Tavernes donaran continuïtat al projecte de promoció d’hàbits i conductes respectuoses amb el medi ambient que s’ha dut a terme des de l’estiu, en aquest cas dirigit a la població més jove. Mitjançant les diverses jornades de neteja que es desenvoluparan durant els següents mesos, es busca aconseguir una millora socioambiental en els espais naturals del municipi gràcies al voluntariat ambiental, la sensibilització i la participació dels i les joves de Tavernes.

Així, la primera acció de recuperació i conservació dels paratges naturals vallers es farà aquest divendres 22 d’octubre a partir de les 9 hores, amb la participació de l’alumnat de 5é i 6é de Primària del CEIP Divina Aurora. L’activitat consistirà en la neteja dels espais i zones verdes pròximes al col·legi. Per a assistir-hi com a voluntari o voluntària cal apuntar-se a un dels telèfons següents: 678 456 735 / 620 952 270.

Creu Roja JoventutEl projecte permet, per una banda, realitzar accions destinades a la conservació, recuperació i millora de l’entorn natural, així com conscienciar a la ciutadania adolescent sobre la situació local mediambiental.

A més, la iniciativa ajudarà als i les més joves a entendre com el treball de neteja individual i col·lectiu i el reciclatge posterior de totes les deixalles ajuda a millorar l’entorn. Un altre dels objectius del projecte és assenyalar l’impacte positiu que tenen aquest tipus d’activitats i fomentar el voluntariat juvenil compromés per tal de protegir el medi ambient.

 

El regidor de Joventut, Miquel Tur, destaca que “és molt important sensibilitzar als joves sobre la importància de respectar el medi ambient, ja que ells són el futur de la societat, i fer-los partícips d’aquestes activitats de voluntariat els ajuda a entendre que cal cuidar l’entorn per a gaudir d’un futur més sostenible”.

Articles relacionats