17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Tavernes farà costat als propietaris afectats pel possible ‘deslinde’ de la platja

• L’Ajuntament de Tavernes defensarà els drets dels propietaris d’habitatges afectats pel possible ‘deslinde’ de la platja

• L’alcaldessa Lara Romero i regidors i regidores del govern local s’han reunit este matí amb veïns i veïnes de la Goleta i amb l’associació SOS Platja Tavernes.

• “Estem ací per a defensar-vos, perquè el vostre problema és el nostre i l’Ajuntament sempre estarà al vostre costat”, els ha manifestat l’alcaldessa.

L’alcaldessa de Tavernes de la Valldigna, Lara Romero, acompanyada dels regidors del govern local Josep Llàcer, Zeus Grau, Amparo Bo, José Enrique CuñatJuan Bautista Talens i Encar Mifsud i tècnics municipals ha rebut este matí en l’ajuntament una representació dels propietaris d’habitatges de primera línia de la platja de la Goleta afectats pel possible ‘deslinde’ de Demarcació de Costes, i també l’associació SOS Platja Tavernes de la Valldigna.

En esta reunió, l’equip de govern ha traslladat als veïns i les veïnes el seu suport davant esta situació que afecta les seues vivendes i l’alcaldessa ha afirmat que defensarà els drets dels propietaris que en el seu dia van adquirir l’habitatge “d’una manera correcta, demostrada i legal”. “Estem ací per a defensar-vos, perquè el vostre problema és el nostre. L’Ajuntament de Tavernes estarà sempre al vostre costat”, ha manifestat l’alcaldessa Lara Romero als assistents.

Els membres del govern han explicat als propietaris que, des del primer moment, l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna s’ha posat en marxa per a fer les al·legacions oportunes i, a més, l’alcaldessa ha assenyalat que “els serveis jurídics i tècnics de l’Ajuntament estan a disposició dels veïns i les veïnes per a fer front a esta dramàtica situació i defensar les seues vivendes i els seus interessos”.

L’alcaldessa Lara Romero també els ha avançat que s’ha posat en contacte amb la Delegació de Govern de la Comunitat Valenciana i ja té una cita amb Demarcació de Costes. Una reunió tindrà lloc el 14 de febrer i també assistirà un representant de l’associació SOS Platja i qui represente els propietaris i afectats.

Articles relacionats