17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Torna la Fira d’Oportunitats de Bellreguard


El gran aparador del comerç local de Bellreguard, la Fira d’Oportunitats, torna el 17 i 18 de febrer amb la sisena edició. Una nova cita que arriba amb totes les ofertes i descomptes de les tendes de proximitat del nostre municipi i una programació completa per a menuts i grans.

La VI Fira d’Oportunitats del Comerç Associat que organitza l’Associació de Comerços, Empreses i Professionals de Bellreguard (Acobell) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bellreguard, se celebra aquest any a la carpa instal·lada a l’aparcament del Poliesportiu.

Cristina Mateu, alcaldessa de Bellreguard: “La Fira d’Oportunitats és un esdeveniment consolidat ja al nostre municipi en el qual, el comerç de Bellreguard ix al carrer per a fer-nos veure que els i les comerciants són els nostres veïns i veïnes, professionals dels seus camps i que tenen tot allò que necessitem per a fer de Bellreguard un poble viu i competitiu”.

Programació

Des de l’Associació de Comerços, Empreses i Professionals de Bellreguard (Acobell) i l’Ajuntament de Bellreguard han preparat una programació completa per al cap de setmana.

Veïns i visitants tindran al seu abast una enorme oferta de productes amb grans descomptes que posa al seu abast el comerç local a partir del dissabte a la vesprada, entre les 17 h i les 20 h i tot el diumenge des de 10 h fins a les 20 h. Tot això acompanyat per activitats infantils, degustació de fideuà de Gandia, “tapeo” amb la Capitania Cristiana Filà Corsaris i “tardeo” amb música en directe.

Articles relacionats