17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Gandia inicia el procés de licitació del nou transport públic

– El regidor de Mobilitat, Trànsit i Transport Públic, Vicent Mascarell, recorda que es tracta d’un camí ple de dificultats per culpa, en part, «del deute públic que va deixar el govern del Partit Popular i que ens obliga a tirar això avant sense aportacions públiques».

En resposta a la roda de premsa del regidor del PP, David Ronda, l’edil de Mobilitat i Trànsit, Vicent Mascarell, ha recordat que el Govern ja ha iniciat el procés de licitació del nou transport públic de Gandia.

«No és un procediment ràpid ni senzill. Esperem que en aproximadament dos anys aquest aporte noves línies i un nou transport en règim concessional a la ciutat», ha explicat l’edil. A més, ha afegit que es tracta d’un camí ple de dificultats per culpa, en part, «del deute públic que va deixar el govern del Partit Popular i que ens obliga a tirar això avant sense aportacions públiques».

Finalment, Mascarell ha assenyalat que es proporcionaran solucions puntuals per a les millores que necessiten els vehicles que circulen hui en dia pel municipi i ha demanat al PP que tinga paciència a causa de «totes les limitacions econòmiques que tant el senyor Torró com la seua formació política van causar a la ciutat».

Articles relacionats