8 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

Tavernes facilita la justificació de noves activitats a causa de la pandèmia

– L’Ajuntament prorroga el termini per a realitzar i justificar les activitats dels convenis

• Les associacions, clubs i entitats locals podran realitzar i justificar noves activitats fins al pròxim 30 de novembre

• La pandèmia ha impossibilitat celebrar moltes de les activitats previstes en els convenis, i amb la pròrroga es facilita la justificació de noves activitats

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha decidit prorrogar el termini per a realitzar les activitats previstes en els convenis anuals i la justificació de les despeses fins al 30 de novembre del 2020, per a facilitar a les associacions, clubs i entitats locals que puguen fer noves activitats i justificar la despesa de la subvenció assignada en el conveni.
En els convenis signats enguany, i com ja és habitual, s’especifica que el termini de realització i justificació de les activitats comprén de l’1 de desembre del 2019 al 30 d’octubre de 2020. Per tant, s’amplia un mes aquest període per a poder justificar els convenis.

La crisi sanitària provocada per la pandèmia de la COVID-19 ha impossibilitat celebrar moltes de les activitats previstes en els convenis signats entre l’Ajuntament i les associacions, clubs i entitats valleres. Així, aquesta pròrroga permet incloure en la justificació activitats que es puguen dur a terme durant el mes de novembre, sempre adaptades a la situació sanitària actual i amb les mesures de prevenció pertinents.

Articles relacionats