15.2 C
Gandia
Divendres, 3 febrer, 2023

La rítmica valenciana arriba a Gandia

– La Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana celebrà aquest dissabte la Fase Provincial i Autonòmica Campionat d’Espanya per Equips de Gimnàstica Rítmica en el pavelló municipal de Gandia.

La gimnàstica rítmica de la Comunitat Valenciana continua la seua competició a Gandia. Després de disputar-se el passat cap de setmana la Fase Provincial i Autonòmica Individual a Ontinyent, aquest dissabte agafa el testimoni el campionat de la modalitat per equips reunint els millors clubs i gimnastes de la 1a categoria, sènior, júnior, infantil, aleví, i benjamí.

Un total de 125 actuacions individuals demostraren el gran nivell que atresora la rítmica autonòmica. Corda, maces, cinta, cércol, pilota i mans lliures protagonitzaran una intensa jornada on el tapís del poliesportiu municipal de Gandia va gaudir d’aquesta autèntica festa de la rítmica valenciana.

La competició va tornar a celebrar-se a portes tancades complint el corresponent protocol sanitari i es va poder seguir, novament, a través del streaming.

La FGCV, en la seua aposta per la visibilitat de l’esport, compta amb la tecnologia pay per view per a la retransmissió, a través d’internet, de les seues competicions oficials que permet acostar els campionats als aficionats i familiars dels esportistes en el context de la crisi sanitària.

Articles relacionats