10.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Tavernes es reuneix amb el diputat Jordi Mayor per impulsar el Pla de Turisme

– La Regidora de Turisme Lara Romero i l’Alcalde de Tavernes Sergi González inicien les reunions al Patronat de Turisme a València amb el Diputat Jordi Mayor

– Amb l’objectiu d’impulsar un Pla de Turisme efectiu que afavorisca l’entorn del municipi.

Tavernes reprén els tràmits iniciats per tal d’adherir-se a la xarxa DTI-CV. Amb la intenció de crear un marc de relacions entre destinacions. I crear sinergies entre les distintes ciutats i pobles adherits, així com amb empreses i entitats turístiques de la Comunitat Valenciana.

L’objectiu se centra en un entorn col·laboratiu d’aprenentatge. Una vegada aconseguit el tràmit per tal de ser territori turístic intel·ligent es podrà treballar amb la transferència de coneixement entre els distints membres. I així facilitar l’evolució de la planificació i gestió de les destinacions turístiques basant-se amb el model DTI-CV.

L’obtenció d’aquest nivell suposarà accedir a una sèrie de beneficis que estableix el Reglament de la mateixa Xarxa DTI-CV. Entre els quals es troba la sol·licitud d’ajudes específiques a entitats locals en matèria de DTI.

Aquest punt implica que Tavernes, juntament amb altres consistoris de la Comunitat Valenciana, podrà accedir de manera preferent a subvencions d’àmbit autonòmic, nacional i europeu en aquest àmbit.

Articles relacionats